Service & Onderhoud zwembaden

Zwembad Laten onderhouden?

Bij HQ Pools begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud om uw Inox zwembad in optimale staat te houden, zelfs al zijn inox zwembaden onderhoudsarm. 

Door de juiste zorg en aandacht te besteden aan uw zwembad, kunt u niet alleen de levensduur ervan verlengen, maar ook blijven genieten van een kristalheldere en veilige zwemervaring.

Hieronder vindt u een overzicht van ons onderhoudsproces en enkele handige tips om uw Inox zwembad in topconditie te houden.

Ook onderhoud van SPA- en Wellnessruimtes

uw spa- en wellnessruimte moet een oase van rust en ontspanning zijn. Om ervoor te zorgen dat uw spa- en wellnessfaciliteiten altijd in topconditie verkeren, bieden we professioneel onderhoud op maat.

Ons toegewijde team van experts staat klaar om uw spa- en wellnessruimtes te inspecteren, reinigen en onderhouden, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw ontspannende ervaring.

Onderhoudsruimte van een zwembad

Tips voor zwembadonderhoud

1. Regelmatige Reiniging

Het is essentieel om uw Inox zwembad regelmatig te reinigen om vuil, bladeren en andere verontreinigingen te verwijderen. Gebruik een skimmer om oppervlaktevuil te verwijderen en investeer in een goede zwembadstofzuiger om de bodem en de wanden grondig te reinigen. Bij HQ Pools bieden we professionele reinigingsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw zwembad altijd sprankelend schoon is.

2. Controle van waterbalans

Een goede waterbalans is cruciaal voor het behoud van een gezond zwembad. Test regelmatig de pH-, chloor- en alkaliniteitsniveaus van het water en pas deze indien nodig aan. Ons team van experts kan u adviseren over de juiste chemische behandelingen om de waterkwaliteit te handhaven.

3. Inspectie van apparatuur

Naast het zwembad zelf is het ook belangrijk om de apparatuur regelmatig te inspecteren. Controleer de filters, pompen en andere componenten om ervoor te zorgen dat ze naar behoren functioneren. Bij HQ Pools bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw zwembadapparatuur optimaal presteert.

4. Seizoensgebonden voorbereiding

Bij de overgang naar een nieuw seizoen is het belangrijk om uw Inox zwembad voor te bereiden op veranderingen in het weer. Dit omvat het winterklaar maken van het zwembad en het nemen van maatregelen om vorstschade te voorkomen. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het winterklaar maken van uw zwembad en om het in het voorjaar weer gebruiksklaar te maken.

Een 100% Belgische Service op maat

Elke samenwerking verloopt bij HQ Pools uiterst persoonlijk, waarbij we uitgebreid oog en oor hebben voor jouw wensen met als doel te streven naar de hoogst mogelijke graad van service.

We hebben een eigen team dat jou te woord staat bij vragen of bij jou langs komt voor herstellingen of onderhoud en zorgen voor een uitmuntende service-na-verkoop, ook voor zwembaden niet bij ons gekocht, gefabriceerd en/of aangelegd.