Spa- & Wellnessbouw

Wellnessbouw voor thuis van A tot Z

Je kan bij HQ Pools ook terecht voor je eigen spa of dompelbad, een plage of een trap met een design volledig op maat? Wil je meer waterfun in je tuin voor je kids met een waterglijbaan? Of wil je zalig kunnen ontspannen in je eigen wellness?

Het kan allemaal! We kunnen jou compleet ontzorgen en alles van A tot Z in handen nemen, helemaal volgens jouw wensen. Alles bij HQ Pools is maatwerk.

Contacteer ons om jouw droom te bespreken.

Wellness- en Projectbouw

HQ Pools zorgt ervoor dat jouw wellness- of bouwproject een uniek en duurzaam karakter krijgt. Een luxe zwembad of spa in inox met een volledig op maat gemaakt design en met een high-end afwerking zorgt voor een meerwaarde tegenover andere spelers in jouw markt.

Een wellness vol elegantie en puurheid. Of het nu gaat om projectbouw, een zwembad of spa in je eigen wellness of een investering voor jouw zaak… Elk project van de hand van HQ Pools is high-end afgewerkt, volledig op maat en dus uniek, net zoals je het in gedachten had.

Geen idee is te gek of geen droom is te ver weg…

Neem contact met ons voor al jouw vragen, indien je een wellnessproject wil bespreken of indien je advies of een offerte wenst.