Inox zwembaden

Creatie & Installatie van Inox Zwembaden:

Welkom bij HQ Pools, dé specialist in het bouwen en plaatsen van moderne, stijlvolle en op maat gemaakte inox zwembaden in België.

Als expert met jarenlange ervaring begrijpen wij de groeiende populariteit van inox zwembaden. We bespreken graag uitgebreid alles wat je moet weten over inox zwembaden, inclusief de voordelen, nadelen, prijzen en waarom HQ Pools de beste keuze is voor jouw inox zwembadproject.

Graag een prijsofferte of advies/inspiratie om uw droomzwembad te realiseren? Contacteer ons dan, wij helpen je met véél enthousiasme verder.

Wat zijn inox zwembaden?

Inox zwembaden, gemaakt van roestvrij staal (RVS), zijn de perfecte combinatie van elegantie, duurzaamheid en maatwerk. Anders dan traditionele zwembaden, bieden inox zwembaden een naadloos ontwerp dat volledig op maat gemaakt kan worden, met de garantie om waterdicht te zijn.

Bij HQ Pools gaan we verder dan standaardopties, en we streven naar het creëren van een uniek inox zwembad dat perfect past bij jouw wensen en de omgeving.

Inox Zwembaden by Piet Andries zaakvoerder HQ Pools

Wat zijn inox zwembaden?

Inox zwembaden, gemaakt van roestvrij staal (RVS), zijn de perfecte combinatie van elegantie, duurzaamheid en maatwerk. Anders dan traditionele zwembaden, bieden inox zwembaden een naadloos ontwerp dat volledig op maat gemaakt kan worden, met de garantie om waterdicht te zijn.

Bij HQ Pools gaan we verder dan standaardopties, en we streven naar het creëren van een uniek inox zwembad dat perfect past bij jouw wensen en de omgeving.

Prijs van inox zwembaden

De prijs van een inox zwembad is vergelijkbaar met een tegel zwembad maar met de garantie geheel lekvrij te zijn. Geen tegels die kunnen loskomen of luchtbel die onder de linner kan komen. Een inox zwembad is ook onderhoudsvriendelijker en ecologischer waardoor er op langere termijn geen grotere investeringskost is.

Waarom HQ Pools kiezen voor de bouw en plaatsing van je inox zwembad?

Als pionier in de branche hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van zwembaden in RVS. Met trots kunnen we zeggen dat Piet Andries, de moederonderneming van HQ Pools in 2023 genomineerd werd voor Trends Gazellen én het “Handmade-in-Belgium-label” heeft gekregen.

Onze inox zwembaden zijn vervaardigd van hoogwaardig inox 316L, waardoor algen geen kans krijgen om zich vast te zetten op de kuip.

Voordelen van inox zwembaden

Onderhoudsvriendelijk

Inox zwembaden hebben een glad oppervlak zonder poriën, wat de hechting van algen en bacteriën minimaliseert. Hierdoor is het onderhoud minimaal, en zijn chemische producten niet vaak nodig.

Maatwerk

Bij HQ Pools begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we inox zwembaden aan die volledig op maat gemaakt kunnen worden. Kies de vorm, afmetingen en uitvoering die bij jouw stijl en behoeften passen.

Snelle plaatsing

Onze inox zwembaden worden in één stuk geplaatst, wat resulteert in een snelle en efficiënte installatie. HQ Pools zorgt voor een vlotte levering en plaatsing, zodat je snel van jouw zwembad kunt genieten.

Andere voordelen

In aanvulling op de eerder genoemde voordelen van inox zwembaden, bieden deze moderne zwembaden in roestvrij staal nog een reeks ongeëvenaarde voordelen die bijdragen aan hun populariteit en aantrekkingskracht.

Duurzaamheid staat voorop bij inox zwembaden. Het materiaal, bekend om zijn kracht, waterdichtheid en krimpvrije eigenschappen, resulteert in zwembaden die bijna onverwoestbaar zijn en een indrukwekkende levensduur hebben. Deze duurzaamheid vertaalt zich naar een langdurig genot van het zwembad zonder zorgen over mogelijke schade of slijtage.

Een opmerkelijk energiezuinig aspect van inox zwembaden is te wijten aan de uitstekende isolerende eigenschappen. Door het gladde oppervlak en de thermische eigenschappen van inox koelt het water minder snel af, waardoor energie wordt bespaard in het handhaven van een comfortabele zwembadtemperatuur. Bovendien draagt de snellere opwarming van het water wanneer de zon op de inox wanden schijnt bij aan een extra laag energieverbruik.

Milieubewustheid is een ander positief kenmerk van inox zwembaden. Als volledig recyclebaar materiaal draagt inox bij aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke zwembaden. Deze eigenschap past goed in het groeiende streven naar duurzaamheid en ecologisch verantwoorde keuzes in de bouw en het ontwerp van zwembaden.

Nadelen van inox zwembaden

Hoewel inox zwembaden talloze voordelen bieden, is het belangrijk om ook de mogelijke nadelen in overweging te nemen:

Zichtbare Lasnaden: In grotere inox zwembaden kunnen soms lasnaden zichtbaar zijn, vooral wanneer het water stilstaat. Hoewel we als specialisten in laswerk ervoor zorgen dat deze naden zo goed als niét zichtbaar zijn.

Krasgevoeligheid: Inox is niet volledig krasbestendig.

Reflecties: De weerkaatsing van de zon op inox kan leiden tot verblindende lichtschakeringen.

Vraag hier uw prijsofferte aan voor een zwembad

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een zwembad in uw tuin? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie!

Ontdek perfectie in zwembadbouw met HQ Pools

Bij HQ Pools streven we naar perfectie in elk inox zwembadproject. Onze toewijding aan hoogwaardig vakmanschap, individueel maatwerk en klanttevredenheid onderscheidt ons van de rest. Kies voor HQ Pools en geniet van een inox zwembad dat niet alleen een aanwinst is voor jouw woning, maar ook een oase van luxe en ontspanning.

Wil je de mogelijkheden van een op maat gemaakt inox zwembad ontdekken? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan via onze online service, en ervaar de uitzonderlijke kwaliteit van HQ Pools. Wij staan klaar om jouw droomzwembad werkelijkheid te maken.