Waarom kiezen voor een zwembad in inox?

Een zwembad in inox straalt luxe uit en is tijdloos. Het past bij alle woningstijlen en het is zeer goed bestand tegen corrosie. Het materiaal is lasbaar, plooibaar en snijdbaar waardoor het zwembad volledig op maat kan gemaakt worden. De vorm, uitvoering en afmetingen bepaal je volledig zelf. Met een dergelijk design ben je zeker dat je een 100% uniek zwembad hebt.

Zwembaden van inox kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden. Je kan kiezen voor een klassiek zwembad, maar ook wanneer je een overloopzwembad wenst, is een inox zwembad dé ideale oplossing door de prachtige weerkaatsing tot aan de rand. 

Een zwembad in inox is uiterst duurzaam doordat de hoogstaande kwaliteit in principe een levenslange garantie biedt op het bad. Het spiegeleffect dat daarnaast gecreëerd wordt, zorgt voor een prachtig kleur- en lichtspel in het zwembad. Verder zorgt de weerkaatsing er ook voor dat het zwembad op een natuurlijke manier sneller opwarmt. Tot slot zien we bij een zwembad in inox ook een aanzienlijk lager verbruik van onderhoudsproducten doordat algen en andere micro-organismen zich niet kunnen vasthechten aan de wand. De wanden zijn ook UV-bestendig en ze zullen niet verkleuren of verbleken door de zon.