100%  OP MAAT

HQ Pools is een ervaren Belgische fabrikant van inox zwembaden. Met een volledig op maat gemaakt ontwerp én een strak design in inox dat volledig voldoet aan jouw wensen, creëren we een uniek effect qua uitzicht, dit in combinatie met een service van A tot Z.

Elk project van HQ Pools heeft een zéér hoge graad van afwerking. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij werken ook graag aan zwembaden waar architecturaal heel hoge eisen aan gesteld worden.

Elke samenwerking verloopt bij HQ Pools uiterst persoonlijk, waarbij we uitgebreid oog en oor hebben voor jouw wensen met als doel te streven naar de hoogst mogelijke graad van perfectie van bij de bouw tot aan de oplevering.

Het verhaal stopt ook nadien zeker niet voor HQ Pools: we bieden een gegarandeerde naservice met een eigen team dat jou te woord staat bij vragen of  bij jou langs komt voor herstellingen of onderhoud.

VOORDELEN VAN EEN INOX ZWEMBAD

Een zwembad in inox straalt luxe uit en is tijdloos. Het past bij alle woningstijlen. Het is zeer goed bestand tegen corrosie. Het materiaal is lasbaar, plooibaar en snijdbaar waardoor het zwembad volledig op maat kan gemaakt worden. De vorm, uitvoering en afmetingen bepaal je volledig zelf. Met een dergelijk design ben je zeker dat je een 100% uniek zwembad hebt. Zwembaden van inox kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden. Je kan kiezen voor een klassiek zwembad, maar ook wanneer je een overloopzwembad wenst, is een inox zwembad dé ideale oplossing door de prachtige weerkaatsing tot aan de rand. 

Een zwembad in inox is uiterst duurzaam doordat de hoogstaande kwaliteit in principe een levenslange garantie biedt op het bad. Het spiegeleffect dat daarnaast gecreëerd wordt, zorgt voor een prachtig kleur- en lichtspel in het zwembad. Verder zorgt de weerkaatsing er ook voor dat het zwembad op een natuurlijke manier sneller opwarmt. Tot slot zien we bij een zwembad in inox ook een aanzienlijk lager verbruik van onderhoudsproducten doordat algen en andere micro-organismen zich niet kunnen vasthechten aan de wand. De wanden zijn ook UV-bestendig en ze zullen niet verkleuren of verbleken door de zon.

DUURZAAMHEID

Op vandaag kan je geen zwembad meer bouwen zonder kritisch het luik van de  duurzaamheid erbij te betrekken. Een zwembad in inox heeft aan de basis al de eigenschap om uiterst duurzaam te zijn. Met de keuze voor een inox zwembad verlaag je je ecologische voetafdruk aanzienlijk. Dit komt niet alleen door de toegepaste zuinige zwembadtechnieken, maar ook door de inox kuip die op zich volledig gerecycleerd kan worden na een zeer lange levensduur. Inox is ook 100% waterdicht en krimpvrij.

Verder zijn er weinig of geen onderhoudsproducten nodig om het zwembadwater proper te houden doordat algen en aanverwanten zich niet aan de wanden kunnen vasthechten. Dit zorgt op zich dus ook voor minder gebruik van milieuvervuilende chemische stoffen voor de reiniging van het zwembad. Verder kan het water voordelig opgewarmd worden doordat het water in de kuip sneller op temperatuur is  door de weerspiegeling van de zon in het water. Dit zorgt voor een behoorlijke natuurlijke opwarming van het water. Daarnaast beschikt inox over isolerende eigenschappen. Het water zal dus na opwarming ook niet zo snel afkoelen