BELGISCHE FABRIKANT VAN INOX ZWEMBADEN

HQ Pools is een ervaren Belgische fabrikant die luxe inox zwembaden en spa's bouwt met een op maat gemaakt design en met een high-end afwerking. Een zwembad of spa in inox combineert elegantie, puurheid en duurzaamheid. Met een zeer ruime ervaring in de verwerking van roestvrij staal alsook in de bouw van zwembaden en wellness centra in combinatie met steeds nieuwe ideeën, brengen we elk project tot een goed einde met de hoogste zin voor perfectie. Ook na de afwerking verdwijnen we niet uit het zicht. HQ Pools blijft steeds ter beschikking voor al jouw vragen én voor het onderhoud en herstellingen.

WIJ BOUWEN (THERAPEUTISCHE) ZWEMBADEN, SPA'S EN WELLNESS PROJECTEN IN INOX

Het is onze missie om zowel therapeutische als recreatieve zwembaden, spa's en wellness projecten te creëren die zorgen voor een unieke en duurzame totaalbeleving op het vlak van waterfun en welzijn. Of het nu gaat om projectbouw, een binnen- of buitenzwembad of spa bij jou thuis of een investering voor jouw zaak...

Elk project van de hand van HQ Pools is high-end afgewerkt, volledig op maat en dus uniek, net zoals jij het in gedachten had... Geen idee is te gek of geen droom is te ver weg... Door de unieke eigenschappen van roestvrijstaal, leveren we alleen producten van topkwaliteit. In combinatie met een vlekkeloze opvolging heeft dit tot doel om jou compleet te ontzorgen van A tot Z tijdens de bouw van je zwembad of wellnessproject.

ERVAREN TEAM

HQ Pools ontstond als dochterbedrijf van Piet Andries. Vanuit een specialisatie in laswerk, heeft het bedrijf Piet Andries zich doorheen de jaren bewezen als een gerespecteerde partner voor alle metaalconstructies in inox, aluminium en staal. In het atelier in Sint-Laureins, gelegen in het mooie Meetjesland, bouwen we custom made oplossingen voor professionele en particuliere klanten.  Zaakvoerders Piet & Ellen worden bijgestaan door een sterk team van jonge en oudere professionals. Ervaren vakmannen en leergierige werkkrachten, één voor één gepassioneerd door hun stiel.